[Afisz. Incipit:] IV Cocktail Rozrywkowy p.n.: Kwiatek dla Ewy / Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1963)
Afisz informujący o wydarzeniu 4.03.1963 r. w hali widowiskowej Stoczni Gdańskiej ul. Jana z Kolna 31. Udział wzięli: Donatella Moretti laureatka Festiwalu w San Remo z Włoch, Die Virginia's kwartet wokalno-muzyczny z NRD, Sasza a Vilda z CSRS, Marice Nemeth z Węgier, Budapesztańska Orkiestra Rozrywkowa Jonas'a Fothy, Krystyna Konarska, Andrzej Gazdeczka, Stefan Nowakowski, Józef Korzeniowski, Tadeusz Wojtych, 18-osobowy Big-Band pod dyr. Jana Tomaszewskiego, zapowiada Zbigniew Korpolewski. Reżyseria R. Ronczewski, scenografia: W. Łajming i K. Pakszys.