[Afisz teatralny. Incipit:] Gdańskie Studio Rapsodyczne ... Sława dla Salomei Tekst: Juliusza Słowackiego ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o przedstawieniu 11.01.1959 r. w sali MDK Wrzeszcz ul. Wajdeloty 13. Oopracowanie literackie, inscenizacja i reżyseria Malwina Szczepkowska.
Keywords: Szczepkowska, Malwina -- (1909-1977) -- druki ulotne; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.