[Afisz. Incipit] Dziś! Koncert symfoniczny Z. Latoszewki, W. Kędra ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o koncercie w Operze Leśnej 11.07.1952 r.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Opera Leśna (Sopot); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne