Zmeczeni dykatura glodem i przymusem pracy [...] / Pierre Commin. - Commin, Pierre (1907-1958) ([s.n.], 1956)
Afisz zapraszający na spotkanie w solidarności z robotnikami Poznania po protestach robotniczych w 1956 ; wśród przemawiających Albert Camus.