Joh. Seb. Bach - Abend / Kirchen-Solo-Quartett "Jubal", Leipzig. (s.n.], 1926)
Druk z programem występu chóru Kirchen-Solo-Quartett "Jubal" z Lipska w gdańskiej Bazylice Mariackiej 11 kwietnia 1926 r.