Joh. Seb. Bach - Abend - Kirchen-Solo-Quartett "Jubal" (Lipsk). ([Danzig : s.n.], 1926)
Druk z programem występu chóru Kirchen-Solo-Quartett "Jubal" z Lipska w gdańskiej Bazylice Mariackiej 11 kwietnia 1926 r.
Miejsce wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Chóry -- Niemcy -- 1900-1945.; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne