Schülervorträge : in der Aula des Realgymnasiums zu St. Johann. ([s.n.], 1926)
Druk z programem występów gdańskich grup muzycznych, który miał miejsce w gdańskim Gimnazjum przy kościele św. Jana 21 lutego 1926 r.