[Afisz. Incipit] "Caritas" na kolonie letnie urządza ... koncert ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie w gdyńskim kinie Warszawa, 15.05.1947 rok.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.