[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Okręgowej Komisji Wyborczej nr 3 dla wyborców do Powiatowej Rady Narodowej w Pruszczu Gdańskiem z dnia 8 listopada 1954 roku. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o wyborach.