[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Okręgowej Komisji Wyborczej nr 3 dla wyborców do Powiatowej Rady Narodowej w Pruszczu Gdańskiem z dnia 8 listopada 1954 roku. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o wyborach.
Keywords: Wybory lokalne -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Pruszcz Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Pruszcz Gdański (woj. pomorskie, pow. gdański, gm. Pruszcz Gdański); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne