[Afisz. Incipit:] Państwowe Liceum Przemysłu Gastronomicznego i Odzieżowego w Elblągu ... ogłasza zapisy... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zapisach do szkoły.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Szkoły; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne