[Konferencja sprawozdawcza Komitetu Zakładowego PZPR w Stoczni Gdańskiej] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1989)
Przedstawia przedstawicieli władz centralnych i wojewódzkich w tym Mariana Orzechowskiego w sali tradycji Stoczni Gdańskiej przy modelu statku, 22. 01. 1989 rok.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie notatki prasowej pod zdjęciem.
Autor według pieczątki na rewersie.
Data na rewersie.
Keywords: Orzechowski, Marian -- (1931-2020) -- fotografie; Stocznia Gdańska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk