[Afisz. Incipit:] W stulecie urodzin poety odczyt p.t. Twórczość Sully Prudhomme'a / Odział Krakowski Związku Zawodowego Literatów Polskich. ([wydawca nieznany], 1939)
Afisz informujący o odczycie 23.03.1939 r. w sali Uniersytetu Jagiellońskiego; głosił: Wiesław Gorecki.