Budowa nowego hotelu robotniczego / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia budowę hotelu robotniczego w Nadolu, 1979 r.