Ex-Libris Jose Monsalvatje E. B. - Baesecke, Elsa (1905)
W polu o kształcie tarczy, obwiedzionej liną, przedstawia krajobraz górski i leżącą księgę. Napis u góry: Ex-Libris, w środku: Jose Monsalvatje. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.