Ex-Libris Jose Monsalvatje - Baesecke, Elsa.; Monsalvatje, Joseph ([Hamburg], 1905)
W polu o kształcie tarczy, obwiedzionej liną, przedstawia krajobraz górski i leżącą księgę. Napis u góry: Ex-Libris, w środku: Jose Monsalvatje. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. i miejsce wyd. na odwrocie.