Dokąd idziesz prostaczku / Urszula Kenar. - Kenar, Urszula (1947- ). (Teatr Wybrzeże, 1980)
Plakat premiery, która odbyła się 13 grudnia 1980 r. Scena Kameralna w Sopocie. Plakat przedstawia dziecięcy rysunek, na którego białym tle widnieje naszkicowana czarną kredką ludzka postać wyciągająca ręce do kolorowego motyla.