Dokąd idziesz prostaczku - Kenar, Urszula (1947- ).; Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1980)
Plakat premiery, która odbyła się 13 grudnia 1980 r. Scena Kameralna w Sopocie. Plakat przedstawia dziecięcy rysunek, na którego białym tle widnieje naszkicowana czarną kredką ludzka postać wyciągająca ręce do kolorowego motyla.
Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.