[Afisz. Incipit:] We środę, dnia 21 lutego 1934 r. ... odbędzie się ... Wieczór Poezji Francuskiej ... / Związek Zawodowy Literatów Polskich w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1934)
Afisz informujący o wieczorze w sali Kolegium Wykładów Naukowych Rynek Główny 30. Udział wzięli: Janina Rzepińska i Alfred Woycicki.