Ogłoszenie o zapisach do Publicznych Średnich Szkół Zawodowych w Gdyni / H. Zakrzewski. - Zakrzewski, Henryk (1897-?) (Zarząd Miejski w Gdyni Wydział Oświaty, Kultury i Sztuki, 1947)
Afisz z lipca 1947 r.