[Afisz. Incipit] Sopot, ul. Chopina 16, piątek 4 października br. godz. 19 II. Koncert Symfoniczny ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie. Wykonawcy: Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Bałtyckiej, dyrekcja Bohdan Wodiczko, skrzypce Franciszek Jamry.