[Afisz teatralny] Moralność Pani Dulskiej : tragikomedia kołtuńska w 3 aktach Gabrieli Zapolskiej. - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1950)
Afisz teatralny spektaklu, który miał miejsce w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Stefan Drewicz, kierownictwo literackie Maliwna Szczepkowska, dekoracje Roman Bubiec.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.