[Afisz. Incipit] Rozporzadzenia Wojewody Szczecińskiego z dnia 9-go listopada 1948 roku ... / Stadnicki Czesław. - Stadnicki, Czesław ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o akcji odszczurzania w Szczecinie.