Domy przy ul. Rogaczewskiego - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia eklektyczne kamienice przy ul. Rogaczewskiego w Gdańsku, 1987 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie ręką autora.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie