H. Ch. Andersen - Czerwone pantofelki / H. Chyliński. - Chyliński, Henryk (1936- ). (Teatr Klasyczny, 1963)
Plakat przedstawienia z 1963 r. Na plakacie portret mężczyzny w kolorach czerni i zieleni oraz czerwone damskie buty. Nazwisko autora przy prawej krawędzi.