Aleksander Fredro - Damy i huzary : Komedia w trzech aktach, prozą / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1964)
Program teatralny premiery w Teatrze Kameralnym w Sopocie 14.02.1964 r. Reżyseria: Stanisław Milski, scenografia: Ali Bunsch.