Ex Libris Dr. Fritz Franck-Oberaspach FH. - Hollenberg, Felix (1868-1945) (1905)
W prostokątnej ramce przedstawia drogę wijącą się wśród drzew, powyżej ozdobny kursywny napis: Ex Libris Dr. Fritz Franck-Oberaspach. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.