Festgottesdienst am Dienstag, den 9. September 1930. ([s.n.], 1930)
Druk z programem uroczystości religijnych w Bazylice Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku 9-11.09.1930 r. w ramach Deutscher Pfarrertag.