Festgottesdienst am Dienstag, den 9. September 1930. (Danzig : [s.n.], 1930)
Druk z programem uroczystości religijnych w Bazylice Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku 9-11.09.1930 r. w ramach Deutscher Pfarrertag.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie religijne