Kalkreuth Walldurchgang nach der Brücke hin von Innen gesehen aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński], 1986)
Przedstawia Fort Kalkreuth, ujęcie ze środka fortu na bramę wjazdową, na pierwszym planie pozują feldfebel Doddeck z żoną i córką, 01. 05. 1920 r.