Ex-Libris Izabeli Trojanowskiej / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) ([wydawca nieznany], 1972)
Otwarta książka i lew, napis u góry: Ex-Libris, wzdłuż prawej krawędzi: Izabeli Trojanowskiej. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.