Izaak Babel - Zmierzch - Dobrowolski, Tomasz (fotografia).; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1997)
Plakat przedstawienia z 1997 r. Na plakacie zegar słoneczny, horyzont i słońce.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.