Ex Libris Piotra Hniedziewicza - Brudnicki, Marek (1912-1985).; Hniedziewicz, Piotr (1890-1976). ([S. l., 1942)
Stojące książki i sowa, napis: Ex Libris Piotra Hniedziewicza. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. na podstawie sygn. aut., data wg bibliogr.
Strona Ekslibris polski, dostęp 31.08.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.