Krystyna Jastrzębska recital fortepianowy - Teatr Łątek (Gdańsk). (Gdańsku : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce 17.10.1948 r.
Keywords: Teatr Łątek (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.