[Ulotka. Incipit] Bałtyk. Weź udział w naszym konkursie!!! (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1994)
Ulotka zachęcająca do udziału w konkursie gdańskiej firmy Bałtyk.
Keywords: Słodycze; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1970-2000.; Druki ulotne