XV. Koncert Symfoniczny. - Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie 8.04.1949 r. w Teatrze Wielkim w Gdańsku-Wrzeszczu pod dyrekcją Bohdana Wodiczko, skrzypce Tadeusz Wroński.
Keywords: Wroński, Tadeusz -- (1915-2000).; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.