[Afisz. Incipit] Bratnia Pomoc Studentów Politechniki Gdańskiej ma zaszczyt zaprosić na Serenadę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie 24.07.1948 r. w salach Bratniej Pomocy Studentów Politechniki Gdańskiej, ul. Siedlicka 4 (Sobieskiego).