Zalig Nieuw Jaar Fieke en Cees Bunnik / J. Battermann. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1961)
Młoda kobieta zapala świeczki w świeczniku, za nią mężczyzna z kieliszkiem w ręku i choinka. U dołu napis: Zalig Nieuw Jaar Fieke en Cees Bunnik. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.