[Ekslibris] ottmar premstaller / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1965)
Przedstawia trzy krowy zrobione z zapałek i kasztanów, pośrodku napis: ottmar premstaller. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.