Ex Libris W. D. Perkin / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1965)
Przedstawia lampę górniczą i jej cień, napis: Ex Libris W. D. Perkin. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.