An die Frauen Danzigs! : Es muss geholfen werden! / Nationale Frauendienst. ([s.n., 1918)
Afisz Nationale Frauendienst, niemieckiej kobiecej ogranizacji z czasów I wojny światowej nawołujący m.in. do zbierania odpadów.