Afganistan - prowincja Ghazni podstawowe informacje. (Redakcja Wojskowa, 2011)
Informacje o sytuacji militarnej w Afganistanie, ze szczególnym uwzlędnieniem prowincji Ghazni, geograficzno-demograficzna charakterystyka rejonu. dodatkowo mapy, geleria obrazów, filmy.