[Afisz. Incipit] Ogłoszenie w związku z mającym się odbyć w krótce szczepieniem ... / Stefan Sławiński. - Sławiński, Stefan (polityka) ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o szczepieniach psów przeciw wściekliźnie listopad 1948.