Ex Libris Edmund Puzdrowski 1971 / [Stasys Eidrigevicius]. - Eidrigevičius, Stasys (1949- ). (1971)
Przedstawia mężczyznę piszącego gęsim piórem na zwoju papieru. Napis: Ex Libris Edmund Puzdrowski 1971. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.