Obwieszczenie dotyczy: rejestracji poniemieckich instrumentów muzycznych / Łacwik Kazimierz. - Łacwik, Kazimierz (Starosta Powiatowy Słupski, 1946)
Afisz z 20.12.1946 r. nakazujący rejestracje poniemieckich instrumnetów muzycznych.