Ex libris Krystiana Kułagi Porozumienie / Aleksandra Jagodzińska. - Ogórkiewicz, Aleksandra (1987- ). ([wydawca nieznany], 2010)
Przedstawia dwie ręce w uścisku, nad nimi napis: Ex libris Krystiana Kułagi, niżej Porozumienie. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.