Ex libris Krystiana Kułagi Porozumienie - Ogórkiewicz, Aleksandra (1987- ).; Kułaga, Krystian ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 2010)
Przedstawia dwie ręce w uścisku, nad nimi napis: Ex libris Krystiana Kułagi, niżej Porozumienie. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 2000-.