Artes Spółdzielnia Pracy Rękodzieła Artystycznego - Gdańsk / Hubert Hilscher. - Hilscher, Hubert (1924-1999) ([wydawca nieznany], 1972)
Plakat. Na druku kolorowa makata ze statkiem z falgą z herbem Gdańska i trzema rybami.