Artes Spółdzielnia Pracy Rękodzieła Artystycznego - Gdańsk - Hilscher, Hubert (1924-1999). (Bydgoszcz : [wydawca nieznany], 1972)
Plakat. Na druku kolorowa makata ze statkiem z falgą z herbem Gdańska i trzema rybami.
Keywords: Plakaty -- 1970-2000.