Ex Libris Dr. Miroslav Raab / Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) ([wydawca nieznany], 1941)
Na tle labrów z akantu tarcza herbowa, u dołu napis: Ex Libris Dr. Miroslav Raab. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.